Namizni računalnik Lenovo M70e SFF, E5500 / 4GB / 250GB

Starejši namizni računalnik je vstopni razred v poslovni svet računalnikov. Je manjše oblike (small-form-factor) in je zasnovano tako, da se prilega tesnim prostorom, navpično ali vodoravno. Poganja ga procesor Intel E5500 in 4Gb delovnega pomnilnika. Računalnik je primeren za nezahtevne uporabnike.

Cena brez DDV: 31,97 
Cena: 39,00 
Na zalogi

LENOVO M70e

Starejši namizni računalnik Lenovo M70e poslovne linije je poceni izbira za nezahtevne uporabnike.

Namizni računalnik Lenovo M73
Lenovo M920Q SFF
SFF (Small-Form-Factor)

Ohišje manjše velikosti lahko postavimo v ležeč ali pokončen položaj. Zasnovan je tako, da zavzame manj prostora, a kljub temu ohrani enako zmogljivost, kot standardno tower ohišje. Tudi SFF ohišja omogočajo vgradnjo razširitvenih kartic polovične velikosti (low profile). Manjše število ventilatorjev pripomore k tišjemu delovanju računalnikov.

SSD DISK – hitrejše in tišje delovanje (*opcijsko)

Operacijski sistem in podatki so shranjeni na SSD disku, ki v primerjavi s klasičnimi HDD diski omogočajo veliko višje hitrosti, boljšo odzivnost in tišje delovanje prenosnika. Namizni računalnik Lenovo M81, z vgrajenim SSD diskom se bo zagnal v manj kot minuti – včasih v nekaj pičlih sekundah. Poleg hitrosti je SSD disk v primerjav z HDD diskom lažji in tišji.

WINDOWS 10 – večopravilnost in varnost

Nameščen operacijski sistem Windows 10 Professional vas bo navdušil z odlično uporabniško izkušnjo. Microsoft je izboljšal intuitivnost uporabniškega vmesnika zaradi česar je operacijski sistem še lažje uporabljati. Zagona sistema Windows 10 je izjemno hiter in tekoč, upravljanje pomnilnika pa izboljšano v primerjavi s predhodniki, kar je bistvenega pomena pri večopravilnosti. Poleg uporabnosti in hitrosti je dobro poskrbljeno tudi za varnost in zaščito podatkov pred zlonamerno programsko opremo in drugimi napadi. Vse kar potrebujete, je vklop računalnika, za ostalo smo poskrbeli mi!

Proizvajalec
LENOVO
Model
SFF
Procesor
Intel Core Duo E5500
Spomin
4GB DDR2
Trdi disk
250GB HDD
Grafična kartica
Intel HD
Diagonala
Ločljivost
Optična enota
Da
Kamera
Operacijski sistem - licenca
Windows 10 Home (Windows 7 licenca)
Priključki
6x USB 2.0, 2x PS2, 1x LAN, 1x VGA, vhod/izhod za zvok, 1x COM
Baterija
Tipkovnica
Stanje
A
Garancija
1 mesec