Namizni računalnik HP T620 ThinClient, AMD GX-2GA / 4GB / BrezHDD

Tanek odjemalec je preprost računalnik, optimiziran za vzpostavljanje oddaljene povezave s strežnikom, ki oprevi večino dela. Lahko se ga uporabi tudi kot klasičen računalnik za preprosta opravila. V njem se skriva dvojederni AMD procesor, 4GB  delovnega pomnilnika in možnost dograditve Msata diska.

Cena brez DDV: 28,69 
Cena: 35,00 
Na zalogi

Tanki Odjemalec HP T620Majhen in prilagodljiv

Namizni računalnik HP T620 ThinClient (tanki odjemalec) je odlična izbira za domače uporabnike, ki pri svojem delu potrebujejo izredno kompaktno napravo, ki se jo lahko montira na različna mesta. Gre za napravo, ki je namenjena prikazovanju slike na delovnem mestu. Kompleksnejši procesi pa se izvajajo na oddaljenem serverju. Cenovno ugoden tanki odjemalec lahko opravlja tudi samostojno delo. Opravlja lahko vrsto nezahtevnih pisarniških opravil in se ga lahko uporavlja kot samostoji računalnik z nameščenim operacijskim sistemom.

Namizni računalnik HP T620 ThinClient
Tiny

Mini ohišje je odlična izbira za poslovne uporabnike, ki pri svojem delu potrebujejo izredno kompaktno in elegantno, a hkrati zanesljivo, varno in prilagodljivo napravo. Velikost teh ohišij je zaradi svoje zasnove mogoče enostavno namestiti pod mize, za monitorje ali televizorje in so priročni za transport. Računalniki v “tiny” ohišjih imajo manjšo porabo elektrike in uporabljajo zunanje napajanje. Pri svojem delovanju proizvedejo manj hrupa.

SSD DISK – hitrejše in tišje delovanje (* možnost nadgradnje)

Operacijski sistem in podatki so shranjeni na SSD disku, ki v primerjavi s klasičnimi HDD diski omogočajo veliko višje hitrosti, boljšo odzivnost in tišje delovanje prenosnika. Namizni računalnik HP T620 ThinClient, z vgrajenim SSD diskom se bo zagnal v manj kot minuti – včasih v nekaj pičlih sekundah. Poleg hitrosti je SSD disk v primerjav z HDD diskom lažji in tišji.

Proizvajalec
HP
Model
Mini
Procesor
AMD GX-2GA
Spomin
4GB DDR3
Trdi disk
Grafična kartica
Intel HD
Operacijski sistem - licenca
Windows 10 Embedded
Priključki
 2x USB 3.0, 4x USB 2.0, 1x LAN, 2x Displayport, vhod/izhod za zvok, 2x PS/2
Teža
1,60Kg
Stanje
A
Garancija
6 mesecev
Dimenzija (D x Š x V)
27,7 x 16,7 x 33,7 (cm)