Naša zgodba

Predstavitev podjetja

Smo podjetje, ki obnavlja in trži rabljeno IT opremo poslovne linije. Na trgu smo prisotni več kot 10 let in v tem času smo pridobili potrebna znanja, orodja in dobro ekipo, ki skrbi za celostno obnovo računalniške opreme, prodajo in pomoč uporabnikom.

Poslanstvo in vizija

Smo ekološko usmerjeno podjetje in zagovarjamo koncept krožnega gospodarstva, ki je usmerjeno v ponovno uporabo, ponovno uporabo z obnovo in reciklažo naprav. Zavedamo se, da elektronska odpadna oprema predstavlja velik ekološki problem. Zato gre vsaka naprava ki jo dobimo v naše podjetje skozi trojno sito. Naprave temeljito pregledamo in poskrbimo, da uporabne naprave ali deli naprav preidejo v ponovno uporabo. Naprave, ki niso v celoti primerne za takojšno uporabo preverimo ali so primerne za dele ali popravilo – obnovo. Primerne obnovimo, ostanek naprav ali delov naprav ustrezno recikliramo in poskrbimo, da ustvarimo čim manj elektronskih odpadkov.

Z obnovo in prodajo rabljene računalniške opreme želimo zmanjšati količino nevarnih odpadkov in prispevati delež k zmanjšanju ogljikovega izpusta in ohranitivi zemeljskih surovin, ki nastanejo pri izdelavi novih naprav.

Krožno gospodarstvo

Obnavljanje opreme

Popolna opremo, ki je v celoti primerna za ponovno uporabo, kvalitetno obnovimo in ji podaljšamo življensko dobo. Po končani obnovi želimo izgled in stanje opreme približati izgledu nove opreme.

Ponovna uporaba opreme z obnovo

Nedelujočo ali nepopolno opremo razstavimo na komponente, katere pregledamo in testiramo. Uporabne dele obnovimo in jih ponovno uporabimo za druge kose opreme ali pa jih prodamo kot samostojne komponente.

Reciklaža opreme

Ostanek nedelujočih delov ali komponent sortiramo glede na vrsto odpadka in jih pošljemo v reciklirni center, kjer jih ustrezno predelajo in poskrbijo, da so surovine ponovno uporabljene.

Hiter in strokoven servis računalniške opreme

Z novimi tehnologijami zagotavljamo kvaliteten in hiter servis prenosnikov in ostale računalniške opreme.

Rezerviraj termin
1
Košarica
V košarici ni izdelkov
Nadaljujte z nakupi