Obnova in predelava delovne postaje DELL Precision T3600 v gaming PC

Obnova in predelava delovne postaje DELL Precision T3600 v gaming PC

Ob predstavitvi vrhunska delovna postaja ( working station ) Dell Precision T3600 danes služi kot poceni in zmogljiv gaming računalnik.
Delovna postaja je bila predstavljena leta 2012 in rekli bi, da komponente iz leta 2012 v današnjem gamingu nima kaj iskati. Če ne verjamete, poglejte spodnje posnetke in potem berite dalje.
Za osnovo smo vzeli zmogljivejšo konfiguracijo, katere cena ob predstavitvi je bila vrtoglavih 4000 eur. Ob pogledu na postajo boste opazili svojevrstno in kvalitetno grajeno računalniško ohišje, v katerem se nahaja 635W napajalnik z dovolj moči za napajanje ene ali dveh grafičnih kartic maksimalne porabe 300W. Iz tovarniške sestave smo uporabili matično ploščo, ki skupaj z 8-jedernim procesorjem in 16GB pomnilnika nudijo zadovoljivo gaming izkušnjo. Za gaming predelavo smo dodatno vgradili grafično kartico AMD RX580, SSD disk in nekaj gaming šminke. Po zaključku strojne predelave je sledila še posodobitev programske opreme,  ki povečuje stabilnost in izboljša uporabniško izkušnjo.
GRAFIČNI PRIKAZ TESTA – RADEON RX580 – 8GB
Dokončana obnova in predelava delovne postaje, test z DOOM ETERNAL

1
Košarica
V košarici ni izdelkov
Nadaljujte z nakupi