Računalniški servis – Comstrok

Računalniški servis COMSTROK

Več kot 10 let znanja in izkušenj.

Servisni obrazec

Zakaj izbrati računalniški servis Comstrok?

V prizadevanju za najvišje zadovoljstvo svojih strank in partnerjev, Vam nudimo hitri in cenovno ugodni servis računalniške in mobilne opreme vseh znamk.

Vsa servisna opravila se uredijo v lastnem servisu na sedežu podjetja.

Naši usposobljeni serviserji skupaj z vsemi testnimi napravami, poskrbijo za manjša servisna opravila kot so menjave komponent, čiščenje naprav, ipd. kot tudi bolj zahtevna, kot je celostna obnova/nadgradnja sistema, reševanje podatkov, menjave ali popravila osnovne plošče in ostale težje posege.

Prav tako vam  pri našem servisu nudimo neposredni stik z našim serviserjem, ki vam opremo popravlja in s tem še povišamo raven kvalitete servisa.

Poleg servisa v podjetju Comstrok nudimo tudi široko ponudbo originalnih rezervnih delov (rabljenih in novih), za prenosne ter stacionarne računalnike vseh blagovnih znamk.

servis

Kako poteka delo v servisu?

 

Kot pri obnovi računalnika, se servisa vaše naprave lotimo sistematično:

DIAGNOSTIKA

Pred pregledom naprave se naš serviser pogovori z Vami o težavi, naredimo zapisnik  in nato sledi diagnostika, da ugotovimo vzrok težave in oceno popravila. Enostavna diagnostika traja v večini primerov približno 2-3 ure. V tem času naši strokovnjaki preverijo strojno kot tudi programsko opremo, ki bi lahko povzročala napako. Ponavljajoče napake je običajno enostavno odkriti, včasih pa se napake ponavljajo redkeje, za kar je potrebna daljša diagnostika za odkritje napake.

Po opravljeni diagnostiki, vas obvestimo in podamo oceno stroška, ter trajanje popravila. Skupaj se nato dogovorimo o nadaljnjih postopkih servisa.

Če med servisom vaše naprave odkrijemo dodatno napako, ki nam je kljub diagnostičnem testu ostala prikrita, vas s tem predhodno seznanimo in skupaj poiščemo optimalno rešitev za vašo napravo.

SERVIS NAPRAVE

Popravljamo vse vrste blagovnih znamk in odpravljamo tako strojne kot programske napake. Na zalogi imamo široko ponudbo rezervnih delov, v kolikor pa rezervnega dela nimamo na zalogi, ga naročimo.

Za podatke prav tako ne rabite skrbeti. Vedno se predhodno z vami dogovorimo in uredimo varnostno kopijo v kolikor je potrebno.

Vsaka naprava, ki jo oddate k nam na servis, pristane v rokah serviserja z več kot 10 letnimi izkušnjami.

Poleg servisa ponujano tudi možnosti nadgradnje vašega sistema – nadgradnja pomnilnika, diska, grafične kartice, procesorja.. kar želite, Vam mi uredimo!

Po končanem servisu vašega računalnika preverimo delovanje naprave in preverimo uspešnost opravljenega servisa.

ZAKLJUČEK SERVISA, PREDAJA NAPRAVE STRANKI

Po končanem servisu, Vam napravo očistimo in vam jo predamo. Obrazložimo vam vzrok težave in potek servisa. V primeru, da je bilo potrebo menjati dele, vam zamenjane dele vrnemo ali pa jih primerno uporabimo v konceptu krožnega gospodarstvaPri predaji napravo lahko preverite in se prepričate o uspešnosti servisa, mi vam odgovorimo na morebitna vprašanja.

 

Računalnik, ki je dotrajan in ne služi več svojemu namenu, lahko pustite brezplačno na našem servisu in poskrbeli bomo za njegovo razgradnjo.

1
Košarica
V košarici ni izdelkov
Nadaljujte z nakupi