Starševski nadzor za varnost vašega otroka

Na internetu je vedno več vsebin, ki niso primerne za otroke ali mlajše osebe. Zato v podjetju Comstrok nudimo in uredimo varno ter zanesljivo rešitev za vas in vašega otroka, da bo le ta varen na internetu tudi brez vaše prisotnosti.

Se vam je kdaj zgodilo, da ste ob iskanju preko google iskalnika ob ponesrečenem vnosu iskanih besed na zaslonu presenečeno zagledali vsebino, ki je niste iskali in ni primerna za otroke? Tudi vašemu otroku, se lahko zgodi enako.

Ste v službi, vaš otrok pa nujno potrebuje računalnik za šolsko delo in niste prepričani, ali bo vaš otrok igral igrice, se pogovarjal preko družbenih omrežij, ali bo preživeti čas resnično uporabil za šolsko nalogo?

V takšnih trenutkih pride prav programska možnost omejevanja uporabe računalnika kot tudi interneta. Starševski nadzor uredimo s pomočjo Microsoftovega računa, kjer lahko nadzorujete in prilagodite uporabo računalnika za vašega otroka. Nastavitve računa oziroma starševski nadzor se lahko prilagodi povsem po vaših željah.

Vsak uporabnik ki bo pod starševskim nadzorom, se mora prijaviti v računalnik s svojim dodeljenim uporabniškim imenom in geslom, ki mu omogoča uporabo računalnika z omejitvami, ki ste mu jih določili.

V primeru da se otrok želi prijaviti  na stran, ki ni med dovoljenimi (facebook, instagram…), vam aplikacija avtomatsko pošlje zahtevek katerega lahko odobrite ali zavrnete. Odobritev lahko potrdite preko računalnika ali pa kar z  mobilnim telefonom preko enostavne aplikacije.

Starševski nadzor vam ponuja tudi vpogled v aktivnosti vašega otroka. Cena priprave starševskega nadzora za enega uporabnika je od 50 eur dalje. Za podrobne informacije pa smo dosegljivi na 059 036 624 ali info@comstrok.si.

1
Košarica
V košarici ni izdelkov
Nadaljujte z nakupi